• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SWADRO 800

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
TypeSWADRO 800
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verken de wateren van de landbouw met deze indrukwekkende Krone Swadro 800, een uitmuntende zwadhark van topkwaliteit. Kernelementen als functionaliteit, prestaties en betrouwbaarheid zijn verenigd in dit type zwadhark.

Gebouwd in 2014, heeft deze machine sindsdien zijn waarde bewezen in het veld. Begrijpelijkerwijs is de kleur van de machine momenteel onbekend; hard werken op het land laat haar ware kleuren zien. Maar wat we wel weten, is dat deze machine is ontworpen om op te vallen in het toepassingsgebied van de landbouw.

Bij interesse, of behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Sales Department. Zij zijn bereikbaar via +31 626748261 of info@van-gurp.nl. Ook kun je meer technische specificaties en foto's vinden op onze website.

Naast de aantrekkelijkheid van dit model, bieden we levering binnen en buiten Europa aan. Of je nu hulp nodig hebt bij het importeren of exporteren van machines, bij Van Gurp regelen we het graag voor je. Bovendien ben je altijd welkom om deze machine op locatie te bekijken. We zijn 6 dagen per week geopend, maar we raden wel aan om vooraf een afspraak te maken.

Wees er snel bij om deze betrouwbare landbouwmachine te claimen. En vergeet niet, we kunnen ook lease mogelijkheden aanbieden en inruil is mogelijk. Met onze lange geschiedenis sinds 1903, verzekeren we je van een service die net zo duurzaam en efficiënt is als onze Krone Swadro 800.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud.

Vergelijkbare machines