• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hiab XS 033 B-2 CLX Crane (Welding tractor)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHiab
TypeXS 033 B-2 CLX Crane (Welding tractor)
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je bent op zoek naar betrouwbaarheid, kracht en uitstekende prestaties op je bouwplaats, dan is deze Hiab XS 033 B-2 CLX Crane, ook wel bekend als een lastractor, precies wat je nodig hebt. Deze kraan, met haar iriserende kleuren, heeft een algemene, technische en optische conditie die als zeer goed kan worden gedefinieerd. Daarmee weet je zeker dat je een machine in huis haalt die gereed is voor het werk dat hem te wachten staat.

Eerdere ervaringen met deze lastractor tijdens een bouwproject hebben bewezen dat deze kraan een echt werkpaard is. Dankzij de drie puntige ophanging, met minimale slijtage en zonder speling op de bussen en pennen, levert de Hiab altijd de hoge prestaties die je van hem verlangt.

Er is ook nagedacht over de praktische kant. De Hiab is uitgerust met opslagruimte voor gasflessen en gereedschap. Ideaal voor laswerkzaamheden, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Ten slotte blinkt de Hiab uit in zijn hijsvermogen. Bij een bereik van 3,4m kan de kraan een indrukwekkende 780kg hijsen. En met vier uitschuifdelen kan hij een lading van 280kg behandelen op maar liefst negen meter afstand.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. En vergeet niet dat deze kraan geleverd kan worden in heel Europa.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk deze machine op onze website voor meer technische specificaties en foto's, en ontdek zelf waarom deze Hiab XS 033 B-2 CLX Crane de perfecte aanvulling is voor je bouwproject.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9180 kg

Vergelijkbare machines