• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holaras Veegmachine A 170

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
TypeVeegmachine A 170
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare firma voor een efficiënte veegmachine? Wij presenteren je de Holaras Veegmachine Type A 170. Het is een nette machine van bouwjaar 2004 die tot heden ontzettend goed is onderhouden. Deze machine is aftakas aangedreven en hydraulisch verstelbaar wat er voor zorgt dat hij in vele omstandigheden inzetbaar is.

Het grote voordeel van deze machine is de werkbreedte van 170 cm. Dit zorgt ervoor dat je in minder tijd, grotere oppervlakken kan vegen. Ideaal voor efficiënt werk in open ruimtes!

Vanwege het onbekende kleur, kan deze machine een mysterieus tintje aan jouw werkplek bieden. Het is een machine die zich niet alleen met nuttige kenmerken onderscheidt, maar ook visueel in de werkomgeving past.

Het referentienummer van deze machine is 80418 en het serienummer 0410-1571. Met deze informatie kan je de machine makkelijk volgen en kan de koop soepel verlopen. Hou er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze afdeling verkoop. Zij zijn beschikbaar via +31 570 531 035 of Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Wees gerust om vragen te stellen over de Holaras Veegmachine Type A 170.

Zorg ervoor dat je niet deze kans mist om deze geweldige machine aan jouw uitrusting toe te voegen!

Vergelijkbare machines