• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mac MAC 16 SV 2019

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMacLouis
TypeMAC 16 SV
Bouwjaar2019
ConditieNieuw

Omschrijving

Deze MacLouis MAC 16 SV autotrucktransport is een robuuste en betrouwbare machine, ideaal voor zware transporttaken. Het referentienummer van deze truck is 48795. Hou dit nummer bij de hand wanneer je meer informatie wilt vragen of de truck wilt kopen.

De truck is voorzien van snelverkeer assen en lucht geremde, WABCO EBS loadsensing: dit optimaliseert de rijstabiliteit en remprestaties wat resulteert in meer veiligheid op de weg. De vloer is 4900mm vlak en is voorzien van een 50mm houten vloer en 1500mm schuin voor extra grip tijdens het laadproces.

Deze MacLouis truck heeft 900mm mechanische, dichte oprijplaten, die gemakkelijk te gebruiken zijn voor het laden en lossen van equipment. Daarnaast is hij voorzien van een 50mm. trekoog en een mechanische steunpoot voor extra stabiliteit tijdens het transport.

Voor een uitstekende zichtbaarheid in het donker is de truck uitgerust met LED-verlichting. De banden zijn 215/75-17.5 tandem/dubbellucht, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de bestendigheid van deze machine op verschillende soorten wegen.

Bovendien beschikt deze MacLouis over C.O.C. documenten en is het voertuig RDW goedgekeurd. De kleur van de machine is bij ons onbekend: mogelijk heb je de mogelijkheid deze naar eigen smaak te personaliseren.

Kortom, met deze indrukwekkende MacLouis MAC 16 SV autotrucktransport ben je klaar voor elke transportuitdaging. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen.