• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schmotzer KPP-H-4x75 Schoffel

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchmotzer
TypeKPP-H-4x75 Schoffel
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bereid je voor op het landbouwseizoen met deze robuuste, efficiënte en betrouwbare landbouwmachine. Het gaat hier om de Schmotzer KPP-H-4x75 schoffel machine. Deze grondbewerkingsmachine is het toonbeeld van vakmanschap, ontworpen voor uitmuntende prestaties en duurzaamheid.

Dit apparaat van Schmotzer, een merk dat bekend staat voor zijn solide techniek en kwaliteit, heeft een werkbreedte van 300 cm, perfect voor zowel kleine als grotere landbouwgronden. De machine is een topper, slechts één eigenaar en in zogezegd nieuwstaat met een bouwjaar van 2021. Technisch en optisch is deze machine in zeer goede staat - je haalt een bijna nieuwe machine in huis.

De schoffelmachine is uitgerust met een handige achteraanbouw en is inklapbaar voor eenvoudig vervoer. Het steunwiel van 300x100 biedt stabiliteit, zelfs op oneffen terrein. Met additionele functies zoals de vibroveer, transportbescherming, Rapido snelwisselmessen van 160 mm inclusief steel, bladbeschermingsrollen en vingerwieders, is deze machine klaar om elke klus aan te pakken.

De Schmotzer KPP-H-4x75 is tevens voorzien van verlichting en de Horus Professional camera inclusief Communicator III voor extra gebruiksgemak en veiligheid.

Voor meer informatie over de Schmotzer KPP-H-4x75 schoffel machine, kun je contact opnemen met Bjorn Bruggeman of Arnout van Vliet op het verstrekte telefoonnummer. Het referentienummer voor deze machine is 74306. Maak van de gelegenheid gebruik om dit eersteklas stuk landbouwapparatuur aan je arsenaal toe te voegen. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines