• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Jaguar 940

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

4.656 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeJaguar 940
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren4.656 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare machine voor je landbouwactiviteiten, dan is de Claas Jaguar 940 zeker het overwegen waard. Deze oogstmachine is perfect voor het rijke landbouwleven met een duidelijke toepassingsgebied voor hooi. Dit model is met zorg behandeld door één enkele eigenaar en is zowel optisch als technisch in uitstekende staat.

De motor van de Claas Jaguar 940 is voorzien van maar liefst acht cilinders, die een onmiskenbare kracht en uitstekende prestaties garanderen. Met meer dan 3000 snijkop uren heeft deze machine al bewezen een duurzame en betrouwbare keuze te zijn.

Het model heeft een V12 V-Max trommel - met 24 messen voor efficiënte oogstactiviteiten. Met de intensieve Cracker M - 100/100 ribben, verzekert deze machine een efficiënte verwerking van je gewassen. De machine heeft ook een toevoegmiddelsysteem met ingebouwde tank voor gemakkelijke toediening van meststoffen of andere additieven.

De Claas Jaguar 940 heeft een Autopilot-systeem voor eenvoudige bediening en precisie tijdens het werk. Dankzij het bandendrukregelsysteem voor de vooras en de ruime bandenmaat zorgen voor stabiliteit en optimale prestaties op elk terrein.

Voor verdere gemak heeft deze machine ook een centrale smering voor 4-trac en komt inclusief een Claas gras pick-up PU 300 Pro T uit 2013, voor al uw graswerkzaamheden.

Het is duidelijk dat de Claas Jaguar 940 is ontworpen met de behoeften van de moderne boer in het achterhoofd. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over deze uitstekende machine.

Vergelijkbare machines