• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Arion 510 CIS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

185 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeArion 510 CIS
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren185 uur

Omschrijving

Sla de hand aan het stuur van de Claas Arion 510 CIS, een tractor die absoluut het neusje van de zalm is op het gebied van landbouwmachines. Deze viercilindertractor heeft een indrukwekkende motorinhoud van 4500 cc, waardoor je altijd de kracht hebt die je nodig hebt voor de zwaarste klussen.

De wielaandrijving en topsnelheid van 40 km/u zorgen ervoor dat je je snel en efficiënt over het land kan bewegen. Met een doorvoercapaciteit van 110 l/m en drie ventielen is deze machine ontworpen om zelfs de zwaarste klussen aan te pakken.

Alles aan deze Claas Arion 510 CIS getuigt van de uitmuntende kwaliteit, van de technische toestand tot de optische staat. Met functies zoals airconditioning, ruitenwissers voor en achter, luchtvering voor de bestuurder, cabinevering en Left Hand Reverse is deze tractor van alle gemakken voorzien.

Ook aan veiligheid is gedacht: de machine is uitgerust met een luchtaanhangerrem en een zwaailicht voor extra zichtbaarheid. De elektronische hef en de drie mechanische ventielen maken de tractor uiterst functioneel, terwijl de boventrekhaak en het differentieelslot zorgen voor extra veelzijdigheid.

Zin om de luidsprekers van deze prachtige machine te laten brullen? Zet je favoriete radiostation op en geniet van de rit. En maak je geen zorgen over de financiën. De prijs is exclusief BTW. Dus waar wacht je nog op? De Claas Arion 510 CIS is klaar om het veld te betreden. Referentienummer: 78636.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen92 kw
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Aangedreven as
Bandenmaat480/65R28

As 2

PositieAchter
Aangedreven as
Bandenmaat600/65R38

Vergelijkbare machines