• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Pellenc Helion 2

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPellenc
TypeHelion 2
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare terreinbeheermachine voor je landbouwactiviteiten, dan is dit een kans die je niet wil missen. Wij hebben een gebruikte Pellenc Helion 2 in ons assortiment. Het Franse merk Pellenc is bekend om zijn innovatieve en duurzame landbouwmachines en deze Helion 2 stelt niet teleur.

De machine is geschikt voor verschillende landbouw- en terreinbeheertaken en staat bekend om zijn robuuste uitvoering. De Helion 2 is ergonomisch ontworpen en daardoor comfortabel te bedienen tijdens lange werkdagen.

Het referentienummer van deze machine is 69746 en het serienummer 54R03278. Dit bevestigt dat je te maken hebt met een authentieke Pellenc machine. Neem gerust contact op met Ron Pijnappel of Mark Horstman via +31 570 531 035 of via e-mail (ron@bmb-bruggeman.nl, mark@bmb-bruggeman.nl) voor meer informatie.

Let op, de getoonde prijs voor deze Pellenc Helion 2 is exclusief BTW. Zorg ervoor dat je hiervan op de hoogte bent voordat je verder gaat met de aankoop.

Kortom, een betrouwbare keuze voor je landbouwactiviteiten. Mis deze kans niet om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen met deze effectieve terreinbeheermachine.

Vergelijkbare machines