• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Disco 3200F Move

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeDisco 3200F Move
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Geniet van de kracht en efficiëntie van de Claas Disco 3200F Move, een maaier die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in het veld. Met een sterke achtergrond in de landbouw is deze maaier ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke boerderij.

Deze Claas Disco 3200F Move beschikt over een respectabele werkbreedte van 300 cm, waardoor je aanzienlijk sneller klaar bent met maaien. Met het bouwjaar 2019 heb je te maken met recente technologie, waardoor je verzekerd bent van een machine die niet alleen lang meegaat, maar ook optimaal presteert.

Qua staat is deze maaier een topper. Zowel de algemene, technische als de optische staat van de machine is beoordeeld als zeer goed. Dit betekent dat je met de Claas Disco 3200F Move een maaier krijgt die klaar is om direct in het veld te beginnen. Zelfs in de kleinste details zie je dat er goed voor deze maaier is gezorgd.

Als extra heeft deze maaier een Wild Verklikker, een zeer gewaardeerde functie die helpt om onnodige schade aan fauna en flora te voorkomen. Goed voor de natuur, goed voor jouw geweten.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling via +31 570 531 035 of Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Vergeet niet te vragen naar machine nummer 78211.

Geef je landbouwbedrijf een boost. Investeer in de Claas Disco 3200F Move, de maaier die je helpt jouw werk efficiënter uit te voeren.

Vergelijkbare machines