• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Jaguar 940 Allrad

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

4.565 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeJaguar 940 Allrad
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren4.565 uur

Omschrijving

Vergroot je oogstcapaciteit met deze indrukwekkende Claas Jaguar 940 Allrad aardappelrooier. Het is ontworpen voor landbouwtoepassingen en hooiverwerking, een echte werkpaard in het veld.

Deze 940 Allrad is goed onderhouden en voorzien van een krachtige V12 V-Max trommel met 24 messen. Dit, in combinatie met de snelheid van 40 km/u, zorgt voor efficiëntie in je oogst. Het beschikt over een Intensiv Cracker M 100/100 kernelprocessor en een Actisiler 20, een doseersysteem voor additieven.

Aanvullend op prestatieverhogende kenmerken hebben we ook gedacht aan het gebruiksgemak. Deze Claas rooier is uitgerust met een bandendruk regelsysteem voor de vooras en elektrisch instelbare en verwarmde buitenspiegels. Om het compleet te maken is er ook een centrale smering voor de Claas 4-trac.

Dit model wordt geleverd met Claas gras pick-up PU 300 Pro T. gebouwd in 2013 met een hydraulische uitheffing voor de invoervijzel. Dit zorgt voor een gestage toevoer, verbetert de productiviteit en verlengt de levensduur van je machine.

De Claas Jaguar 940 Allrad aardappelrooier is een krachtige, betrouwbare en duurzame machine die de productiviteit en efficiëntie van je landbouwbedrijf zal verbeteren. Neem voor meer informatie contact op met Bjorn Bruggeman.

Vergelijkbare machines