• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holaras Octo 1500 voerbandveger

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
TypeOcto 1500 voerbandveger
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, veelzijdige veehouderijmachine? De Holaras Octo 1500 voerveegband kan dan zomaar je volgende aankoop zijn voor jouw landbouwonderneming. Deze machine onderscheidt zich in zijn categorie door zijn hydraulisch verstelbare functies en zijn praktische aansluitmogelijkheden.

Het belangrijkste kenmerk van de Holaras Octo 1500 is zijn vermogen om hydraulisch versteld te worden. Dit zorgt voor moeiteloze aanpassingen tijdens het gebruik en daarnaast biedt het ook veel flexibiliteit. Dankzij deze functie, kan de machine eenvoudig aangepast worden aan de specifieke behoeftes van jouw onderneming.

Daarnaast biedt deze voerveegband machine praktische aansluitmogelijkheden. Het heeft een 3-punts trekker aansluiting en een Schaffer shovel aansluiting. Dit maakt de Holaras Octo 1500 een compatibele optie voor een breed scala aan landbouwvoertuigen.

Let op: de getoonde prijs van deze machine is exclusief BTW. Voor meer informatie over de Holaras Octo 1500 voerveegband en de prijs ervan, kun je contact opnemen met de afdeling Verkoop via +31 570 531 035 of Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Vermeld bij het contact ons referentienummer 80306.

De Holaras Octo 1500 voerveegband is de betrouwbare, functionele keuze voor iedere veehouderij. Maak vandaag nog de keuze om jouw landbouwonderneming met deze machine te verbeteren.

Vergelijkbare machines