• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Arion 410 Cis

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

475 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeArion 410 Cis
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren475 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare tractor voor landbouwwerkzaamheden, kijk dan eens naar deze Claas Arion 410 Cis.

De tractor is uitgerust met een krachtige 4-cilinder motor en een wielaandrijving die ervoor zorgt dat hij acceleratie en kracht heeft, zelfs op het zwaarste terrein. Bij maximum efficiëntie kan de tractor een topsnelheid bereiken van 40 km/uur.

De functionaliteit van deze tractor is even indrukwekkend, met een doorvoercapaciteit van 100 l/m, 2 ventielen en PTO waarden van 540/540E/1000.

Naast zijn technische specificaties, is deze Claas Arion 410 Cis ontworpen om de gebruiker comfort en gemak te bieden. Met een panoramisch dak van zes stijlen en een achterruitwisser ben je altijd zeker van goed zicht, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien zorgt de aanwezigheid van airconditioning voor een aangename en comfortabele werkomgeving, zelfs bij het uitvoeren van langdurige taken.

De quadrishift transmissie zorgt voor een soepele overgang tussen verschillende snelheden, en het Cis-kleurenterminal verhoogt de gebruiksvriendelijkheid, waardoor je de controle over verschillende functies van de machine kunt behouden.

Deze machine met serienummer A5200559, referentienummer 70233, is een uitstekende aanwinst voor elke serieuze landbouwer die op zoek is naar een machine van topkwaliteit die betrouwbaar is en de zwaarste taken aankan.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam. Wij staan altijd klaar om je te helpen met je aanvraag.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen66 kw
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Aangedreven as
Bandenmaat440/65R24

As 2

PositieAchter
Aangedreven as
Bandenmaat540/65R34

Vergelijkbare machines