• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vredo ZB3-8750 zodebemester

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVredo
TypeZB3-8750 zodebemester
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Vredo ZB3-8750 zodebemester, een mestverspreider die specifiek ontworpen is voor toepassingen in de landbouw. Met slechts één eerdere eigenaar, die de machine in topconditie heeft gehouden, kun je rekenen op een product dat er zowel van binnen als van buiten uitzonderlijk goed uitziet.

Deze Vredo ZB3-8750, gebouwd in 2021, heeft een historie die spreekt voor zichzelf. Zowel de algemene, technische als optische staat van de machine is zeer goed. Dit benadrukt de zorgvuldigheid waarmee de vorige eigenaar deze machine heeft onderhouden.

Comfort en gebruiksgemak zijn verzekerd met functies zoals de automatische vetsmering en de sectie afsluiting. Hierdoor is deze mestverspreider niet alleen betrouwbaar, maar ook gemakkelijk in onderhoud en gebruik.

We zijn ervan overtuigd dat je het verschil zal merken zodra je deze Vredo ZB3-8750 in actie ziet. Voor verdere details of om deze mestverspreider in actie te zien, kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden die je hebt over deze opmerkelijke machine.

*Let op: De getoonde prijs is exclusief BTW.