• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mascar M4 maiszaaimachine

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMascar
TypeM4 maiszaaimachine
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare zaaimachine voor je bedrijf? Ontdek de Mascar M4 precisiezaaimachine. Deze duurzame en praktische machine is dé uitkomst voor alle landbouwprojecten.

De Mascar M4, gebouwd in 2009, is een nauwkeurige en efficiënte precisiezaaimachine. Met een werkbreedte van 300cm en 4 rijen, kan deze zaaimachine grote stukken land in korte tijd aanpakken. De rijafstand is 75 cm, wat ideaal is voor verschillende landbouwtoepassingen. Voor extra gemak is deze machine uitgerust met markeurs aan beide zijden.

Hoewel de kleur van de machine onbekend is, doet het niets af aan de prestaties van deze zaaimachine. Deze machine staat klaar om je landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Voor referentie: ons referentienummer voor deze machine is 79445 en het serienummer is 30090048. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling via +31 570 531 035 of stuur een email naar Verkoop@bmb-bruggeman.nl. De Mascar M4 meer dan een zaaimachine, het is een investering in de toekomst van je landbouwbedrijf.

Vergelijkbare machines