• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kaweco KW 25-27 farmer

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKaweco
TypeKW 25-27 farmer
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Deze Kaweco KW 25-27 Farmer is een veelzijdige wiellader die perfect is voor toepassingen in de landbouw. Met een hefcapaciteit van 1.800 kg is deze machine in staat om zware taken met gemak aan te gaan. Aangedreven door een 37 pk Yanmar motor, kun je vertrouwen op betrouwbare prestaties en kracht.

De technische staat, optische staat en de algehele staat van deze wiellader zijn allemaal zeer goed beoordeeld. Dit betekent dat deze machine klaar is om direct in actie te komen op jouw landbouwgrond. Ook is deze machine RDW-gekeurd en wordt hij geleverd met een kenteken.

Deze Kaweco-wiellader is uitgevoerd met diverse handige opties zoals drukloze retour, 100% schakelbare sperdifferentieel op beide assen en hydraulische vergrendeling. Comfort is ook verzekerd met twee armleuningen en een hoofdsteun op de stoel.

Vergeet ook de veiligheid niet, de machine is voorzien van verkeersverlichting en een controlelamp voor vervuiling van het luchtfilter. Met de spatbord verbreding set voor en achter en de bijzondere brede banden (31x15.50-15 BKT RT315) biedt deze machine stabiliteit en presteert hij uitstekend op elke ondergrond.

Voor meer informatie over deze Kaweco KW 25-27 Farmer wiellader kun je contact opnemen met Bjorn Bruggeman. Het referentienummer voor deze machine is 79166. Op voorraad en direct leverbaar, wacht niet te lang en haal deze krachtpatser in huis!

Opties

  • 3rd hydr. circuit

Vergelijkbare machines