• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann vitesse 2

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

1986

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
Typevitesse 2
Bouwjaar1986
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een betrouwbaar en efficiënt hulpmiddel voor je agrarische werkzaamheden? Dan is deze Strautmann Vitesse 2 opraapwagen precies wat je nodig hebt. Gebouwd in 1986 en nog altijd in goede, werkende staat, is deze machine een waardevolle toevoeging aan je landbouwuitrusting.

Ondanks zijn leeftijd is de wagen goed onderhouden. Het is belangrijk om te vermelden dat het chassis licht getorst is, maar dit heeft geen invloed op de prestaties van de machine. De Strautmann Vitesse 2 blijft een betrouwbare keuze voor al je opraapwerkzaamheden.

Het serienummer van de machine is 137 86 0016 en het referentienummer voor deze advertentie is 77201. Mocht je meer informatie nodig hebben of andere vragen hebben over deze opraapwagen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Verkoopafdeling. Ze zijn bereikbaar op +31 570 531 035 of via email op Verkoop@bmb-bruggeman.nl.

Belangrijk: de getoonde prijs is exclusief BTW. Verzeker jezelf van de fitheid van deze harde werker - kies voor de Strautmann Vitesse 2 opraapwagen.

Vergelijkbare machines