• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Trioliet Triomix S 1 - 1200

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrioliet
TypeTriomix S 1 - 1200
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Voor al jouw landbouwwerkzaamheden hebben we een fantastisch hulpstuk: de Trioliet Triomix S1-1200 voermengwagen. Deze machine is klaar om je helpen met een indrukwekkende inhoud van maar liefst 12.000 liter. Dit maakt hem zeer geschikt voor grootschalige voederwerkzaamheden.

Als het op betrouwbaarheid aankomt, is deze voermengwagen een uitstekende keus. De vijzel en afvoerband zijn in goede staat, klaar om hele hoeveelheden voer te mengen en te distribueren zonder enige hapering. Ook de elektrische bediening en weging zijn volledig functioneel, wat de machine gemakkelijk in gebruik en efficiënt in het werk maakt.

De messen zijn momenteel matig, maar met een beetje onderhoud kunnen ze weer op volledige kracht komen, klaar om door veevoer te sjezen.

Kortom, voor de gedreven landbouwer die een stevige, betrouwbare voermengwagen zoekt, is dit een machine om serieus te overwegen. Neem voor meer informatie contact op met Bjorn Bruggeman. Hij kan je nog meer vertellen over de sterke punten van deze Trioliet Triomix S1-1200 en hoe deze machine jouw werkzaamheden kan verbeteren.

En vergeet niet: dit is een exclusieve aanbieding, dus grijp je kans voordat de machine is uitverkocht!