• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Joskin Solodisc 6880/32 SDH zodebemester

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJoskin
TypeSolodisc 6880/32 SDH zodebemester
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Begeef je in de wereld van landbouw met deze hoogwaardige Joskin 6880/32 SDH zodebemester. Een betrouwbaar merk als Joskin staat bekend om zijn duurzaamheid en deze mestverspreider uit 2012 is daar geen uitzondering op.

Met zijn 32 uitlopen heeft deze bemester de capaciteit om je landbouwproductie te verhogen door een gelijkmatige en precieze bemesting over je velden uit te voeren. Of je nu een klein boerenbedrijf runt of een grote landbouwonderneming, deze veelzijdige mestverspreider is ontworpen om je de flexibiliteit te geven die je nodig hebt.

Deze Joskin zodebemester is meer dan alleen een machine, het is een investering in je bedrijf. Sterker nog, met de juiste zorg kan deze mestverspreider nog vele jaren meegaan. Toch moet je er rekening mee houden dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Wil je meer weten? Of heb je specifieke vragen over deze machine? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling op +31 570 531 035, of stuur een e-mail naar verkoop@bmb-bruggeman.nl. We helpen je graag om de juiste keuze te maken.