• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schmotzer AV5-KPPH 8-75

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchmotzer
TypeAV5-KPPH 8-75
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

In de wereld van de landbouwmachines is de Schmotzer AV5-KPPH 8-75 ongetwijfeld een naam die opvalt. Deze Grondbewerkingsmachine, gebouwd in 2021, heeft dienst gedaan bij slechts één eigenaar en heeft er een geschiedenis van uitmuntendheid opzitten.

De technische en optische staat is zeer goed en dit weerspiegelt de zorg en het onderhoud die het heeft genoten. Met een werkbreedte van maar liefst 600 cm, is deze schoffelmachine voorzien van 9 elementen; dit maakt het mogelijk om aanzienlijke secties tegelijk aan te pakken. Daarnaast is de machine uitgerust met een hydraulisch gestuurde bok voor een nauwkeurige besturing en precisie in het veld.

Naast zijn prestaties biedt de Schmotzer AV5-KPPH 8-75 ook moderne functionaliteiten zoals een camera stuursysteem en sectie control. Deze eigenschappen maken het niet alleen gemakkelijk en efficiënt om te gebruiken, maar zorgen ook voor een verhoogde productiviteit.

Met een verstekspoor van 225 cm is de machine in staat om breed uit te zwenken, wat de efficiëntie op het land aanzienlijk verhoogt. Dankzij deze veelzijdigheid wordt de tijd die wordt besteed aan grondwerkzaamheden geminimaliseerd, terwijl het resultaat maximaal is.

Voor meer informatie over de Schmotzer AV5-KPPH 8-75 neem je contact op met Bjorn Bruggeman (+31 570 531 035, bjorn@bmb-bruggeman.nl). Onthoud, de getoonde prijs is exclusief BTW. Referentienummer voor deze machine is 73998. Het serienummer is HT00 307082.

Mis deze kans niet om je efficiëntie en effectiviteit in de landbouw tot nieuwe hoogten te tillen. Maak van de Schmotzer AV5-KPPH 8-75 jouw betrouwbare partner in het veld.

Vergelijkbare machines