• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Trioliet SOLOMIX 2-2400L ZK

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTrioliet
TypeSOLOMIX 2-2400L ZK
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte voermengwagen voor je landbouwbedrijf? Wellicht is de gloednieuwe Trioliet Solomix 2-2400L ZK precies wat je nodig hebt. Deze machine is ontworpen voor de optimale menging van je veevoer.

Zijn inhoud van maar liefst 24.000 liter zorgt ervoor dat je makkelijk grote hoeveelheden voer tegelijk kunt mengen. Het bouwjaar van deze voermengwagen is 2024, dus je kunt erop rekenen dat hij gemaakt is met de nieuwste technieken en voldoet aan de hedendaagse behoeftes.

Hij is uitgerust met een weeginrichting die op Bluetooth werkt. Dit zorgt voor nauwkeurige metingen en een eenvoudige bediening. De magneet op de vijzel helpt metalen voorwerpen op te vangen om schade aan de machine te voorkomen. De Trioliet Solomix 2-2400L ZK kan zowel links als rechts lossend voorwerpen verwerken, waardoor hij zeer flexibel inzetbaar is.

Ons machine nummer hiervoor is 78765. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer +31 570 531 035 of stuur een e-mail naar Verkoop@bmb-bruggeman.nl. We informeren je graag verder over de mogelijkheden en specificaties van deze voermengwagen. Dit is een geweldige kans om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te werken.