• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone Swadro TC 880

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
TypeSwadro TC 880
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet je volgende stap in de landbouw met deze robuuste Krone Swadro TC 880. Deze zwadhark is perfect voor elke taak op het veld met zijn indrukwekkende werkbreedte van 880 cm. Dit maakt hem bijzonder efficiënt en betrouwbaar voor je dagelijkse landbouwbehoeften.

De Krone Swadro TC 880 is gebouwd in 2017 en heeft slechts één eigenaar gehad. Deze hark heeft door de jaren heen uitstekend werk geleverd, wat te zien is aan de staat waarin hij verkeert. Het algemene, technische en optische aspect van de machine wordt beoordeeld als zeer goed, wat getuigt van de liefde en aandacht die deze hark heeft gekregen van zijn vorige eigenaar.

Bijkomend voordeel van deze machine is dat deze is uitgerust met brede banden en een middenafleg. Ook is er een kentekenregistratie voor deze hark, waardoor de overdracht soepel en efficiënt zal verlopen.

Ben je geïnteresseerd in de Krone Swadro TC 880, neem dan contact op met Bjorn Bruggeman voor meer informatie. Hij kan je alle ins en outs van de machine vertellen en eventuele vragen beantwoorden.