• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Monosem NG PLUS 8R + Front tank

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMonosem
TypeNG PLUS 8R + Front tank
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verbreed je agrarische mogelijkheden met deze Monosem NG PLUS 8R + Front tank precisiezaaimachine. Kenmerkend door zijn robuuste en tegelijkertijd precieze zaai-kwaliteiten, zorgt deze machine ervoor dat je gewassen op een effectieve en efficiënte manier geplaatst worden.

Met een indrukwekkende werkbreedte van 600 cm biedt deze zaaimachine de capaciteit om grotere stukken land in één doorgang te bewerken. Dit bespaart je waardevolle tijd en moeite die beter besteed kan worden aan andere belangrijke landbouwtaken.

Dit model, van bouwjaar 2005, verkeert in een algehele goede staat - technisch, optisch en algemeen. Zo kun je erop vertrouwen dat deze machine nog vele landbouwseizoenen mee kan gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onverwachte onderhoudskosten.

Bovendien is deze zaaimachine voorzien van een fronttank, een handig kenmerk dat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Het model is ook uitgerust met een markeur, wat zorgt voor optimale precisie tijdens het zaaien.

Interesse in deze zaaimachine? Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Verkoop via +31 570 531 035 of mail naar Verkoop@bmb-bruggeman.nl. Versterk je landbouwactiviteiten met de Monosem NG PLUS 8R + Front tank.

Vergelijkbare machines