• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Amazone ZA-M 1002 Special easy

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAmazone
TypeZA-M 1002 Special easy
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Of je nu een ervaren boer bent of pas net begint met het vak, de Amazone ZA-M 1002 Special Easy is een onmisbare machine voor iedereen in de landbouw. Deze kunstmeststrooier werkt met een indrukwekkende breedte, de machine is namelijk in staat om op 2.400 cm te werken. Dat maakt de klus niet alleen sneller geklaard, maar ook een stuk grondiger.

Deze zaaimachine is specifiek bedoeld om het inzaaien van jouw akkerland een stuk gemakkelijker te maken. De Amazone ZA-M 1002 Special Easy is voorzien van de exclusieve EasySet 2 bedieningsterminal. Deze technologie zorgt voor een moeiteloze bediening van de machine.

Wat nog meer opvalt, zijn de strooischijven waarmee deze machine is uitgerust. Met een bereik van 18 tot 24 meter zorgen ze ervoor dat jouw kunstmest gelijkmatig verdeeld wordt. Problematisch strooien of missende plekken behoren nu tot het verleden.

Daarnaast heeft deze strooier een capaciteit van 1800 kg of 1200 liter, meer dan genoeg voor het behandelen van grote stukken land. De vulbreedte is 2,15 meter, daardoor is deze machine snel te vullen en ben je zo weer aan het werk.

Nieuwsgierig geworden naar deze indrukwekkende kunstmeststrooier? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling via +31 570 531 035, of mail naar Verkoop@bmb-bruggeman.nl voor meer informatie. De Amazone ZA-M 1002 Special Easy is nieuw en direct uit voorraad leverbaar. Mis deze kans niet!

Vergelijkbare machines