• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2023 Zijtveld S150-D CW05 VK9352 Sorteergrijper

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZijtveld
ModelS150-D CW05
Type Sorteergrijper
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar de ideale toevoeging aan jouw minigraver? Maak kennis met de Zijtveld Sorteergrijper, het nieuwste model uit 2023. Dit compacte en krachtige hulpmiddel heeft een hoogte van slechts 70 centimeter, maar laat je niet misleiden door het formaat. De grijper beschikt over een inhoud van 70 liter en heeft een maximale oliestroom van 25 l/min, waardoor geen enkele klus te groot is.

De Zijtveld Sorteergrijper is speciaal ontworpen voor minigravers die tussen de 1.2 en 3 ton wegen, waardoor het een zeer veelzijdige keuze is. Met een openingsafstand van 750 mm en een sluitkracht van 15 kn, kun je elke klus aan. Dankzij de open schalen heb je altijd duidelijk zicht op je werk.

Een extra pluspunt is dat de grijper nieuw is en geheel naar wens kan worden geleverd. Deze sorteergrijper wordt standaard geleverd met slangen en koppelingen, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Het perfecte hulpmiddel voor elke klus, van sloopwerk tot sorteerwerk. Neem voor meer informatie over alle specificaties contact met ons op met vermelding van referentienummer VK9352.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht140 kg