• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

1 Ifor Williams HBX403 Paardentrailer - Voorlosser - Zwart VT441

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

1

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
TypeHBX403 Paardentrailer - Voorlosser - Zwart
Bouwjaar1
ConditieNieuw
Kenteken41WJS1

Omschrijving

Op zoek naar een kwalitatieve paardentrailer? De Ifor Williams HBX403 is wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze ruime trailer met aluminium bodem en een ruime frontuitstap, maakt het in- en uitladen van paarden een fluitje van een cent.

Deze gloednieuwe paardentrailer met het referentienummer VT441, is uitgerust met een wiel-aandrijving, heeft de afmetingen van 43 x 17 cm en een maximaal toegelaten massa van 1600 kg, wat het zeer veerkrachtig en stabiel maakt. De binnenmaten zijn respectievelijk 319 mm en 130 mm voor lengte en breedte.

Behalve de basisfuncties, is de trailer uitgerust met extra functies zoals een extra remlicht aan de bovenzijde, extra beschermde korte borst- en bilstangen, 8-spaaks aluminium diamond wielen, een onderhoudsvrije opbouw, stuurbekrachtiging, onafhankelijke bladvering, dakluik en veel meer. De achterklep heeft dubbele functionaliteit: het dient als een klep voor een veilige, stabiele en lage instap en een zij scharnierende deur, wat het schoonmaken van de trailer veel handiger maakt.

Met je aankoop krijg je tevens een gegalvaniseerd chassis, waarvan de lichtheid en sterkte de treklast voor je voertuig aanzienlijk verminderen. De rubbermat op de aluminium bodem en achterklep zorgt voor extra veiligheid en comfort voor je paarden tijdens transport.

De Ifor Williams HBX403 combineert gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid voor een betaalbare prijs. Een praktische, betrouwbare en veilige keuze voor het vervoer van je paarden. Overtuigd? Neem dan snel contact op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht720 kg