• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone easycut R320CV

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
Typeeasycut R320CV
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een uitstekende maaier voor je landbouwactiviteiten? Overweeg dan deze Krone Easycut R320CV. Deze machine, die in maart 2020 is afgeleverd aan een klant, is nog in technische nieuwstaat. Hij heeft namelijk zeer weinig gewerkt, waardoor hij nog perfect functioneert.

We hebben helaas geen informatie beschikbaar over de kleur van de machine, maar wat we je wel kunnen beloven is zijn ongeëvenaarde prestaties op het veld. Gebouwd in 2019, deze machine is een recent model dat voldoet aan de hoge eisen van moderne landbouw.

Bij interesse, nodigen we je graag uit voor een bezichtiging op onze locatie. We zijn 6 dagen per week geopend, maar raden je aan om van tevoren een afspraak te maken. Je kunt altijd contact opnemen met onze salesafdeling.

Voor meer foto's en technische specificaties van de Krone Easycut R320CV kun je terecht op onze website. Hier vind je ook andere machines die we aanbieden.

Niet in de gelegenheid om de maaier op te halen? Geen zorgen, we kunnen helpen met zowel de import als export van machines. We regelen met plezier het vervoer naar je locatie, waar die ook is in Europa.

De getoonde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud. We bieden ook lease mogelijkheden aan, en inruil is mogelijk.

Kies voor de ervaring en betrouwbaarheid van Van Gurp, een bedrijf met een lange geschiedenis sinds 1903 in de machinebouw. We kijken ernaar uit om je verder te helpen met je landbouwbehoeften.

Vergelijkbare machines