• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SWADRO 800

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
TypeSWADRO 800
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verover het veld met deze robuuste Krone Swadro 800 zwadhark. Met ongeëvenaarde efficiëntie en prestaties is deze machine een uitstekende keuze voor elk toepassingsgebied binnen de landbouw.

Dit model uit 2014 staat klaar om uw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Hoewel de kleur onbekend is, maakt dit de machine niet minder indrukwekkend.

Als u meer wilt weten, staan onze deskundigen klaar om u bij te staan. Contacteer ons Sales Department via +31 626748261, 0626748261 of info@van-gurp.nl. Op onze website vindt u meer foto's en alle technische specificaties van deze machine.

Bij Van Gurp staan we klaar om u te helpen met het importeren en het exporteren van machines. We regelen met enthousiasme het vervoer naar uw locatie, binnen of buiten Europa.

Kom langs en zie deze Krone Swadro 800 in actie. We zijn 6 dagen per week geopend, maar we raden u aan om van tevoren een afspraak te maken. Inruil is mogelijk, en we bieden ook lease mogelijkheden aan.

Let op: de getoonde prijs is exclusief btw en onder voorbehoud. Sinds 1903 staat Van Gurp voor kwaliteit en betrouwbaarheid in landbouwmachines.

Vergelijkbare machines