• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SWADRO 800

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
TypeSWADRO 800
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Krone Swadro 800, een veelzijdige hark die een essentiële rol kan spelen in je landbouwactiviteiten. Deze zwadhark van het merk Krone is van het type Swadro 800 en werd geproduceerd in 2014.

Het kleurdetail ontbreekt maar laat dat je niet tegenhouden: de prestaties van deze machine zal je niet teleurstellen. De belangrijkste toepassing van deze machine is landbouw.

Onze Sales Department staat klaar voor al je vragen en is bereikbaar via +31 626748261 of 0626748261, of via e-mail op info@van-gurp.nl.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken. We zijn 6 dagen per week open. We raden je wel aan om van tevoren een afspraak te maken om te zorgen dat je alle tijd en aandacht krijgt die je verdient. En vergeet niet om onze website te bezoeken voor meer foto's en technische specificaties van deze machine.

Bij Van Gurp hebben we jarenlange ervaring met import en export van machines. We regelen graag het vervoer naar je locatie, waar ook in Europa – of daarbuiten. Ook bieden we aantrekkelijke lease-opties aan en staan we open voor inruilen.

We willen je ook graag laten weten dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Al sinds 1903 heeft Van Gurp een lange geschiedenis in het leveren van de juiste machines voor jouw behoeften.

Ontdek de verschillende mogelijkheden die de Krone Swadro 800 je kan bieden. Investeer in je landbouwactiviteiten en maak je werk efficiënter en gemakkelijker met deze betrouwbare hark.

Vergelijkbare machines