• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann HQ2800 KUILSNIJDER

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
TypeHQ2800 KUILSNIJDER
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze Strautmann HQ2800 kuilsnijder is een krachtige veehouderijmachine die in topconditie verkeert. Algemene staat, technische staat en optische staat zijn allen zeer goed, wat betekent dat deze machine er niet alleen mooi uitziet, maar ook perfect functioneert.

Het is een ideale keuze voor landbouwdoeleinden. Specifieke kenmerken zoals de snijhoogte van 1.86 cm en de hydraulische blokafschuifer zorgen voor efficiëntie en gebruiksgemak. De bouwjaar van deze kuilsnijder is 2014, vervaardigd met Strautmann's doel om betrouwbaarheid en duurzaamheid te leveren.

Neem voor meer informatie contact op met de vermelde Sales Department. Strautmann HQ2800 kuilsnijder is te bezichtigen op onze locatie - we zijn 6 dagen per week geopend. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Inruil is mogelijk en we kunnen ook helpen met transport binnen en buiten Europa. Bezoek onze website om meer foto's te bekijken en de technische specificaties op te zoeken.

Referentienummer van deze machine is VOER15655. Met deze Strautmann HQ2800 kuilsnijder bent je verzekerd van een kwalitatieve, betrouwbare machine die een aanwinst zal zijn voor je landbouwactiviteiten.

Vergelijkbare machines