• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Zoomlion ZS0407DC-Li

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

86 uur

2021

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZoomlion
TypeZS0407DC-Li
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren86 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze prachtige Zoomlion ZS0407DC-Li schaarlift, een robuuste en betrouwbare machine die ideaal is voor allerlei projecten in de bouw. Aan de buitenkant ziet deze hoogwerker er zeer goed uit, maar ook op technisch gebied valt deze schaarlift op door zijn uitstekende staat.

De machine heeft slechts 86 werkuren op de teller staan en werkt op een efficiënte Lithium batterij (DC-Li). Met een werkhoogte van maar liefst 6,50 meter is geen klus te hoog voor deze krachtpatser. En met een hefcapaciteit van 240 kg heb je ook voldoende mogelijkheden voor het transport van materiaal.

Met een lengte van 1,44 meter en breedte van 0,76 meter is deze schaarlift compact, wat hem makkelijk manoeuvreerbaar maakt op smalle locaties. Ondanks zijn compacte formaat, heeft deze machine een indrukwekkend eigen gewicht van 895 kg, wat bijdraagt aan zijn stabiliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn in staat om deze machine binnen en buiten Europa te leveren, dus waar je ook bent, de Zoomlion ZS0407DC-Li kan naar jou op locatie gebracht worden. Voor een gedetailleerd overzicht van alle technische specificaties kun je terecht op onze website. Ook kun je hier meer foto's van de machine bekijken.

Tot slot is het mogelijk om deze machine eens in het echt te bekijken op locatie. We zijn zes dagen per week geopend, maar om te zorgen voor een optimale service adviseren we je om van tevoren een afspraak te maken.

Ben je klaar om je werkzaamheden naar nieuwe hoogtes te tillen? De Zoomlion ZS0407DC-Li staat klaar om het werk te verlichten.