• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann Siloblitz 250SA

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
TypeSiloblitz 250SA
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare veehouderijmachine? Overweeg de Strautmann Siloblitz 250SA. Dit specifieke model is een betrouwbare keuze voor al je landbouwbehoeften, of je nu een boer bent of een groter landbouwbedrijf runt.

Wat maakt de Strautmann zo speciaal? Ten eerste is het een kuilvoerwagen met een inhoud van 2.5m3 - ruimte genoeg voor welke taak je ook hebt. Het biedt ook 2-zijdig lossen, wat helpt om tijd te besparen en efficiëntie te verhogen bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Maak je geen zorgen over de kleur van deze machine, de kwaliteit is waar het echt om gaat. Het heeft al sinds 1999 trouwe dienst bewezen en lijkt er geen teken van te tonen om hierin te stoppen.

Dus, wil je meer te weten komen? Neem gerust contact op met de Sales Department via +31 626748261 of info@van-gurp.nl. Ze zullen je graag meer vertellen over deze fantastische machine en hoe deze jouw landbouwprocessen kan verbeteren.

Natuurlijk ben je altijd welkom om deze machine te komen bezichtigen. We zijn 6 dagen per week open en het is de beste manier om echt te voelen wat de Strautmann Siloblitz 250SA voor je kan betekenen.

We hebben deze machine en vele anderen te zien op onze website, met foto's en alle technische specificaties. En of je nu landelijk of internationaal opereert, wij kunnen helpen met levering binnen en buiten Europa.

Onthoud, de getoonde prijs is exclusief BTW. We hebben ook lease mogelijkheden beschikbaar en staan open voor inruil. Het draait allemaal om het vinden van de beste oplossing voor jou.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1903, heeft Van Gurp de ervaring, kennis en machines om aan al je landbouwbehoeften te voldoen. Hopelijk tot ziens!

Referentienummer: VOER15660.

Vergelijkbare machines