• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Compressor, schroefcompressor Avelair VSD 22 INTERGRA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvelair
ModelVSD 22 INTERGRA
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compressor die in perfecte staat verkeert? Bekijk dan eens deze AVELAIR bouwmachine. Het is van het type VSD22 INTERGRA, gebouwd in 2019. De machine heeft een vermogen van 22kW wat zeer krachtig is en haar werk naar behoren uitvoert.

Deze compressor biedt een maximale druk van 8 bar en kan 120cfm leveren. De inhoud van het drukvat is 600L wat zorgt voor een effectieve capaciteit van 996 l/min. Deze machine wordt gevoed door 400V, wat haar zeer efficiënt maakt voor zware toepassingen in de bouw.

Behalve deze specificaties, bevat deze machine ook een ingebouwde koeling met koelmiddel R407C om de warmte efficiënt af te voeren. Dit zorgt voor een langere levensduur van de machine.

Afmetingen van de machine zijn 1950*878*1785mm en heeft een gewicht van 775kg. Wees gerust, ondanks de omvang van deze compressor, is het ontworpen om eenvoudig te installeren en te bedienen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige compressor om jouw bouwwerkzaamheden te ondersteunen, is deze AVELAIR VSD22 INTERGRA de juiste keuze voor jou. Haast je, want zulke perfecte machines blijven niet lang onverkocht!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht775 kg