• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

John Deere 3720 compacttrekker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

5.672 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Augustijn Trading

Kievitweg 11
4791RW Klundert

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJohn Deere
Model3720
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren5.672 uur
Kenteken04-33-GV

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte, maar krachtige tractor? Bekijk dan eens deze nette John Deere 3720. Perfect voor zowel kleine als grotere klussen dankzij zijn 45 pk. Een van de vele voordelen is de hydrostaat aandrijving: dit zorgt voor een soepele, gemakkelijk te bedienen rijervaring.

Niet alleen is hij sterk, maar ook comfortabel. Met zijn airconditioning kun je zelfs op de warmste dagen van het jaar comfortabel werken. Daarnaast is hij uitgerust met industriebanden die zorgen voor een verbeterde stabiliteit en duurzaamheid, ongeacht de omstandigheden van je werkplek.

Ook belangrijk is dat deze John Deere 3720 is uitgerust met een fronthef en een frontaftakas. Hierdoor kan hij gemakkelijk verschillende soorten apparatuur en hulpstukken hanteren, wat hem zeer veelzijdig maakt in gebruik.

Ten slotte moet vermeld worden dat de motor goed start en loopt. Er wordt wel aangegeven dat er sprake is van onderdruk. Dit kan een invloed hebben op de prestaties van de motor onder bepaalde omstandigheden. Maar laat je daardoor niet afschrikken, deze John Deere 3720 heeft nog steeds veel te bieden op je boerderij of bouwplaats.

Kortom, deze John Deere 3720 tractor is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, sterke en functionele machine. Kom kijken en ervaar zelf de kwaliteit en kracht van deze compacttractor.

Vergelijkbare machines