• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SAMAC TR65 Trilplaat

Image
Image
Image
Image
1/4

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSamac
ModelTR65
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, krachtige trilplaat voor jouw bouwproject? Dan stellen we graag de SAMAC TR65-DE Diesel trilplaat aan je voor. Met een indrukwekkende slagkracht van 6500KG, zorgt deze machine voor een uitstekend trilresultaat.

Recent voorzien van groot onderhoud en een frisse keuring, is de SAMAC TR65-DE helemaal klaar voor zijn volgende klus. Ideaal voor zowel klein- als grootschalige projecten en door zijn bedieningsgemak en prestaties een onmisbaar stuk gereedschap voor iedere professional in de bouw.

Die kwaliteit waar Schuurhuis BV voor staat, zit niet alleen in het product zelf. Onze specialisten staan altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij het gebruik van onze producten. Daarbij is Niek onze specialist voor dit product.

Ben je geïnteresseerd in onze SAMAC TR65-DE Diesel trilplaat of wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag wat deze robuuste machine voor jouw werkzaamheden kan betekenen.

Je bent altijd welkom bij Schuurhuis BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Bezoek onze website of ons pand aan de Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek voor persoonlijk advies van onze specialisten. Je kunt ons ook bellen op 0525 – 656547.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht515 kg

Vergelijkbare machines