• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Imants 45SC230 KTH spitmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1989

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkImants
Model45SC230 KTH
Bouwjaar1989
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de pure kracht van spitten met de Imants spitmachine. Spitten is niet simpelweg grond omdraaien. Het is het organisch materiaal vermengen met de levende bovengrond. Het is het onderwerken van gewasresten en het creëren van een zaaibed. Het is groenbemesters inmengen zodat deze kunnen worden afgebroken tot nutriënten voor de volgende teelt. De Imants spitmachine maakt dit allemaal mogelijk.

Wanneer je kiest voor Imants, kies je voor een egale, homogene en gezonde bodem na bewerking. Het resultaat op de grond en in de bouwvoor zal zichtbaar verbeteren, wat bijdraagt aan de efficiëntie en kwaliteit van je werkzaamheden.

Interesse? We maken het je makkelijk. Via de website van Duijndam Machines kun je snel en gemakkelijk meer informatie aanvragen of een volledige offerte ontvangen. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk.

Al 40 jaar is Duijndam Machines de betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundig personeel. We bieden een breed assortiment aan betrouwbare gebruikte machines. Ook kunnen we je assisteren met transport. Duijndam Machines is de specialist voor jouw land- en tuinbouw.
Met de juiste machine wordt jouw werk een stukje gemakkelijker. Kies voor de Imants spitmachine.