• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SAMAC S 54 Stamper

Image
Image
Image
Image
1/4

0 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSamac
ModelS54
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren0

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve bouwapparatuur? Dan is SAMAC S54 Stamper benzine een goede keuze. Deze is compleet onderhouden en gekeurd om jouw bouw- en constructiewerkzaamheden soepel en efficiënt te laten verlopen.

De SAMAC S54 heeft bewezen goed te stampen. Of je nu een werkterrein moet egaliseren of compacte en harde oppervlakken moet creëren, deze stamper levert altijd de verwachte prestaties. Voor meer informatie over deze machine, neem gerust contact op met onze specialist Niek.

Wij zijn SCHUURHUIS BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, machines en gereedschap voor de GWW- en hovenierssector. We weten hoe belangrijk het is om betrouwbare apparatuur te hebben, daarom bieden we alleen topkwaliteit producten en staan we bekend om onze hoge servicestandaard.

Ben jij geïnteresseerd in de SAMAC S54 Stamper benzine? Bezoek onze website www.schuurhuis.nl of kom langs bij Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. Je kunt ons ook bellen op 0525 – 656547 voor meer details. Wij helpen je graag met al je vragen en behoeften op het gebied van bouwmachines en apparatuur.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht58 kg

Vergelijkbare machines