• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ46AJ Diesel 4x4 Articulated Boom Work Lift 1593cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2.680 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ46AJ Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 1593cm
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren2.680 uur

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van deze Skyjack SJ46AJ hoogwerker. Gebouwd in 2011 en met een werking van 2680 uur, heeft deze machine meer dan bewezen dat het een betrouwbare partner is voor al jouw hoogtegerelateerde werkzaamheden.

Deze hoogwerker biedt een werkhoogte van indrukwekkende 1593 cm en een plateaugrootte van 76 x 183 cm. Hierdoor zijn alle klussen, groot of klein, binnen handbereik. Daarnaast is deze 4x4 aangedreven Skyjack uitgevoerd met een Jib voor extra flexibiliteit. De machine heeft een horizontaal bereik van 754 cm en een platformrotatie van 170 graden, wat maakt dat geen enkel punt onbereikbaar is.

Doordat de machine compact op te vouwen is tot een formaat van 635 cm lengte, 229 cm breedte en 206 cm hoogte, is deze gemakkelijk te transporteren. Zo is het mogelijk om de machine op diverse locaties in te zetten.

De Skyjack hoogwerker wordt aangedreven door een Deutz dieselmotor en kan tot 227 kg in de bak dragen. De stille en efficiënte werking van deze motor zorgt ervoor dat je zelfs in meer geluidsgevoelige omgevingen je werk kunt uitvoeren.

Deze hoogwerker is CE gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan alle veiligheidseisen. Met een leeggewicht van 6981 kg is hij stevig en stabiel, zodat jij veilig en vertrouwd op hoogte kunt werken. Daarnaast is de machine zeer functioneel met een opslaghoek tot wel 45 graden.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze Skyjack SJ46AJ, en ontdek zelf hoe deze hoogwerker jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6981 kg