• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maeda MC-174CRM Mini Tracked Crane 1.72T 550cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

557 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaeda
ModelMC-174CRM
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren557 uur

Omschrijving

Kijk eens naar deze compacte, maar indrukwekkende Maeda MC174CRM mini-rups kraan uit 2009. De Maeda MC174CRM is een veelzijdige smalle kraan, ideaal voor werkzaamheden op lastig bereikbare plaatsen.

Deze crawler spider kraan heeft een maximale kraancapaciteit van 1,72 Ton op 100 centimeter, en een haak met een draagkracht van 1,7 Ton. Met een maximale hefhoogte van 550cm bereikt hij met gemak die hoog opgestapelde bouwmaterialen of andere zware objecten.

Dankzij zijn vier stempels staat deze kraan altijd stabiel, ook op oneffen terrein. De stempels kunnen aan de situatie worden aangepast, met een maximale uitgeschoven breedte van 334cm x 306cm x 289cm.

De Maeda MC174CRM kan zich met een snelheid van 0-3,3km/u gemakkelijk over het terrein bewegen. De kraan is uitgerust met een afstandsbediening functie voor een veilige en efficiënte werking (let op, de afstandsbediening zelf is niet inbegrepen).

Onder de kap vind je een Mitsubishi GB400LE-benzinemotor met 6.6kW/1800rpm en een armatuur van robuust metaal. We willen ook even de aandacht vestigen op de lage draaiuren: slechts 557 uur!

Met een totale lengte van 200cm, breedte van 59cm en hoogte van 130cm is deze compacte mini- kraan gemakkelijk te vervoeren. En met een totaal gewicht van 1290kg, is hij relatief licht voor een machine met zulke krachtige specificaties.

En dan draagt hij het CE-keurmerk ook nog, wat betekent dat hij volledig voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

Onze website biedt meer gedetailleerde foto's en productvideo's voor een dieper inzicht in deze crawler spider-narrow kraan. De aangegeven specificaties zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Waarom zou je voor minder gaan als je de compacte kracht en flexibiliteit van de Maeda MC174CRM mini-rups kraan kunt hebben?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1290 kg

Vergelijkbare machines