• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maeda MC-174CRM Mini Tracked Crane 1.72T 550cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

351 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaeda
ModelMC-174CRM
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren351 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een compacte en sterke kraan voor jouw bouwplaats, dan is deze Maeda MC174CRM Mini Tracked Crawler Spider Narrow Crane het overwegen waard. Gebouwd in 2017, heeft deze machine alles wat je nodig hebt voor zwaar hijswerk op beperkte ruimtes.

Met een maximale hijscapaciteit van 1,72 ton bij 100 cm en een haak met een capaciteit van 1,7 ton, kan deze kraan de zwaarste ladingen moeiteloos aan. Daarnaast biedt de maximale hijshoogte van 550 cm je de flexibiliteit om materialen naar hoge locaties te transporteren.

Deze Maeda kraan is uitgerust met 4 uitschuifbare stabilisatoren, die je de mogelijkheid geven om de kraan stabiel te houden, zelfs op oneffen terrein. De stabilisatoren kunnen worden uitgebreid tot een maximale breedte van 334 cm x 306 cm x 289 cm.

De kraan is voorzien van een Mitsubishi GB400LE-benzinemotor met een vermogen van 6,6 kW bij 1800 tpm. De motor heeft slechts 351 uur gedraaid, wat betekent dat deze machine nog vele jaren meegaat.

Deze kraan wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de controle over de kraan op veilige afstand kunt houden. Deze Maeda MC174CRM heeft een reissnelheid van 0-3,3 km/u, zodat je gemakkelijk en efficiënt over de bouwplaats kunt manoeuvreren.

Met een transportafmeting van 200 cm lang, 59 cm breed en 130 cm hoog, en een gewicht van 1290 kg is deze kraan eenvoudig te vervoeren van de ene naar de andere locatie.

Deze machine is CE-gecertificeerd, waardoor deze voldoet aan de toepasselijke Europese gezondheids-, veiligheids- en milieunormen.

Bezoek onze website voor gedetailleerde foto's en een productvideo van de kraan. Let op, alle afmetingen en gewichten zijn bij benadering en specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1290 kg

Vergelijkbare machines