• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MAGNI 1412AC (13.80m)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

1 uur

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMagni
Type1412AC (13.80m)
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een uitzonderlijk presterende hoogwerker? Hierbij introduceren wij de zéér degelijke en betrouwbare Magni 1412AC. Deze hoogwerker is specifiek ontworpen voor de bouwsector en bewijst zich keer op keer in elke situatie door zijn robuuste constructie en betrouwbare werking.

Met een werkhoogte van 13.80 meter, biedt deze hoogwerker een ruime bereikbaarheid. Dankzij de schaarmast kan deze machine met gemak belastingen tot 320 kg dragen en wanneer uitgeschoven nog steeds 113 kg. Bovendien is er plaats voor maar liefst drie personen in het werkgebied, zowel binnen als buiten.

De Magni 1412AC is bijzonder compact met een lengte van 2,48 meter, een breedte van 1,19 meter en een hoogte van 2,62 meter met de reling omhoog. Dit maakt het extra makkelijk om de hoogwerker te positioneren en manoeuvreren, zelfs op uitdagende of beperkte werkplekken.

Het gehele toestel is in zeer goede staat, zowel op esthetisch, technisch als algemeen vlak. Met elektrische transmissie en twee rijmotoren van 2x24VAC/0,87 kW, verzekert deze hoogwerker een soepele en efficiënte werking. Doordat de machine op non-marking banden rijdt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over markeringen of sporen op de ondergrond.

Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopafdeling. Bij Van Gurp staan wij voor u klaar om u bij alle stappen te begeleiden, of u nu de machine wilt bezichtigen of hulp nodig heeft bij de levering – zowel binnen als buiten Europa. Aarzel niet en ontdek zelf de indrukwekkende prestaties van de Magni 1412AC!

Vergelijkbare machines