• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Platform Basket Spider 18.90Pro Tracked Articulated Diesel Boom Work Lift 1760cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1.710 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPlatform Basket
ModelSpider 18.90 Pro
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren1.710 uur

Omschrijving

Ontdek de Platform Basket Spider 18.90 Pro Tracked Crawler, een hoogwaardige hoogwerker waarmee je eenvoudig al je hoogteklussen kunt uitvoeren. Gebouwd in 2015, met slechts 1710 bedrijfsuren op de teller, deze machine combineert robuuste prestaties met verbazingwekkende mobiliteit dankzij zijn rupsbanden.

Met een werkhoogte van 1760 cm en een platformhoogte van 1560 cm, kun je gemakkelijk bij elke klus. De telescopische giek met een maximale reikwijdte van 920 cm biedt verder bereik voor uitdagende posities, waarbij het roterende platform van 130x70cm zorgt voor een ideale uitstap.

Aangedreven door een betrouwbare Kubota Z482 dieselmotor, biedt deze hoogwerker de kracht die je nodig hebt om de klus te klaren. De capaciteit van de werkbak is maximaal 200 kg, zodat je alle benodigde materialen en gereedschappen mee de hoogte in kunt nemen.

En denk niet dat deze krachtpatser moeilijk te verplaatsen is. Met een gewicht van slechts 2530 kg is hij verrassend licht en gemakkelijk te transporteren. Bovendien is hij ontworpen om slechts 521 cm lang, 130 cm breed en 219 cm hoog te zijn wanneer hij is opgevouwen.

Deze hoogwerker is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met een CE-conformiteitsverklaring, zodat je de veiligheid en kwaliteit kunt vertrouwen. Met een stijgingspercentage van 29% kan hij met gemak moeilijk terrein aan.

Let op: genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Neem voor meer gedetailleerde foto's of productvideo's een kijkje op onze website. Denk eraan, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2530 kg

Vergelijkbare machines