• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie S-65 Telescopic 4x4 Diesel Boom Work Lift 2180cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

5.886 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelS-65
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren5.886 uur

Omschrijving

Ben je klaar om de lucht in te gaan met de Genie S65? Deze machine is een ware krachtpatser, perfect voor wie een betrouwbaar stuk equipment nodig heeft voor hoog werk. Dit is een 4x4 diesel model uit 2011, met een indrukwekkende werkhoogte van 2180cm.

Het is een telescopische hoogwerker, die bovendien ook nog eens beschikt over een jib, iets wat hem onderscheidt van andere modellen. Hoewel de korf-nivelleringsfunctie wat aandacht nodig heeft, werken alle andere aspecten perfect. Hij heeft een horizontaal bereik van 1680cm, wat zonder twijfel je werklast aanzienlijk zal verminderen.

Presteert jouw huidige hoogwerker niet meer zoals vroeger? De Genie S65 heeft een draagcapaciteit van maar liefst 227kg in de korf. Bovendien is deze machine voorzien van een krachtige Deutz dieselmotor, die zorgt voor de nodige vermogen en betrouwbaarheid.

Het platform draait 160 graden, zodat je gemakkelijk overal bij kunt. Dit model heeft 5886 gebruiksuren achter de rug en is ondanks zijn grootte toch compact met een totale lengte van 950cm. Heb je minder ruimte? Geen probleem, wanneer de jib onder geschoven wordt, bedraagt de lengte slechts 760cm.

Dankzij de 4-wiel aandrijving, wordt moeilijk terrein een eitje. De machine weegt ongeveer 10102kg. Met een bodemvrijheid van 250m, breedte van 244cm en gestalde hoogte van 272cm, is deze hoogwerker ontworpen om in diverse omgevingen te functioneren.

Met de Genie S65 kom je niet voor verrassingen te staan. Hij heeft zijn CE-certificering en de specificaties zijn zorgvuldig opgemeten - uiteraard met de disclaimer dat deze kunnen variëren en onderhevig kunnen zijn aan fouten.

Kom je binnenkort eens een kijkje nemen? We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Weekend zijn we gesloten. Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm onze website. Vergeet niet, de prijs is exclusief BTW.

Dus, ben je klaar om je werkplek naar een hoger niveau te tillen? Met de Genie S65 ligt de wereld aan je voeten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht10102 kg

Vergelijkbare machines