• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Airo A16JRTD Articulated 4x4 Diesel Boom Work LIft 1600cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2.423 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAiro
ModelA16JRTD
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren2.423 uur

Omschrijving

Ontdek de AIRO A16JRTD, een 4x4 dieselaangedreven hoogwerker die perfect is om je naar grote hoogtes te brengen. Gebouwd in 2013 en nog steeds in uitstekende staat, heeft deze machine een werkhoogte van maar liefst 16 meter. Dit maakt het een ideale keuze voor die moeilijk bereikbare plekken.

De AIRO A16JRTD biedt een uitstekende combinatie van bereik, hoogte en kracht. Hij heeft een platformhoogte van 14 meter en de kracht om 230 kg in de bak te houden. Dankzij de 4x4 aandrijving kun je dit vermogen overal gebruiken, of het terrein nu vlak of ongelijk is.

Daarnaast wordt deze hoogwerker geleverd met een jib voor nog meer flexibiliteit en bereik. Met een horizontaal bereik van ruim 8 meter, kun je makkelijk die plekken bereiken waar andere hoogwerkers het laten afweten.

Deze machine biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar is ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij heeft een leeg gewicht van 7160 kg en een transportafmeting van 550 cm lengte x 200 cm breedte x 205 cm hoogte, waardoor vervoer een eenvoudige taak is.

Achter het stuur zitten is altijd een plezier met de AIRO hoogwerker. Dankzij de intuïtieve bediening en het comfortabele platform is werken op hoogte gemakkelijker dan ooit tevoren. Combineer dit met de lage urenstand van slechts 2423 uur, en je hebt een machine die klaar is om je te helpen bij elke taak.

De AIRO A16JRTD is CE-gecertificeerd en klaar voor gebruik. Voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo, bezoek onze website.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Bovenstaande specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en onderhevig zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7160 kg

Vergelijkbare machines