• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 600AJ Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 2047cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

5.049 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model600AJ
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren5.049 uur

Omschrijving

Deel een flexibele werkdag in met deze JLG 600AJ. Deze diesel aangedreven, 4x4 hoogwerker met JIB is een betrouwbaar stuk gereedschap dat kan helpen bij een verscheidenheid aan taken op hoogte.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 2047 cm en een horizontaal bereik van 1212 cm, bereikt deze hoogwerker zelfs de meest uitdagende plekken. Met een platformhoogte van 1847 cm, krijg je een veilige werkplek, terwijl de draaibare platform rotator je de flexibiliteit geeft om je werkruimte naar behoren aan te passen.

Dit zwaargewicht kan 230 kg dragen en wordt aangedreven door een betrouwbare Deutz dieselmotor. Niet verstopt door eventuele obstakels, de overal breedte van 244cm, gestalde hoogte van 257cm en de gestalde lengte van 883cm maken het gemakkelijk om deze machine te verplaatsen op je werf.

Met 5049 uren op de teller, heeft deze hoogwerker zich bewezen en kan ongetwijfeld nog vele jaren mee. Gecertificeerd volgens CE-normen met een kopie van de CE-conformiteitsverklaring inbegrepen, kan je zeker zijn van de betrouwbaarheid en veiligheid van deze machine.

Bekijk de gedetailleerde foto's en video's op onze website voor meer informatie. Let op, de prijs is exclusief btw.

We zijn doordeweeks geopend en staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

We streven ernaar dat alle gewichten en dimensies zo nauwkeurig mogelijk zijn. Bovenstaande specificaties kunnen echter zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten. Bespreek je behoeften met ons team om ervoor te zorgen dat deze JLG 600AJ aan jouw eisen voldoet.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht10762 kg

Vergelijkbare machines