• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-4740 Electric Scissor Work Lift 1380cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

18 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-4740
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren18 uur

Omschrijving

Ga je verbouwen of werk je in de bouw? Dan is deze Skyjack SJIII-4740 elektrische schaarhoogwerker uit 2017 echt een aanrader. Met een werkhoogte van 1380 cm bereik je ook de hoogste plekken probleemloos. De platformhoogte is 1180 cm, dus je staat stevig en veilig. Je kunt het platform uitrollen tot een lengte van 90 cm. Heel handig als je even wat extra ruimte nodig hebt.

Deze machine is compact maar toch krachtig. Hij werkt op elektriciteit en heeft vier 12V batterijpakketten, waardoor hij langere tijd kan functioneren. De geïntegreerde acculader zorgt ervoor dat je de batterijen gemakkelijk kunt opladen en je snel weer aan het werk kunt.

Ook op zachtere ondergronden is deze hoogwerker ideaal, dankzij de grijze niet-markerende banden. En heb je zwaar materiaal te tillen? Geen probleem. De liftcapaciteit van deze hoogwerker is 350 kg. Ondanks deze stevige capaciteiten, weegt de machine zelf slechts 2970 kg.

De Skyjack SJIII-4740 is CE gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de door de EU gestelde eisen aan gezondheid, veiligheid en milieu. Ook heeft de machine slechts 18 uur op de teller staan, waardoor hij nog in uitstekende staat verkeert. Een uitgebreid overzicht van de specificaties, gedetailleerde foto's en zelfs een productfilm vind je op onze website.

Openingsuren? We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. In het weekend zijn we gesloten.

Daarom kies je voor deze Skyjack SJIII-4740 elektrische schaarhoogwerker: betrouwbaar, krachtig en klaar om jou op hoogte te helpen!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2970 kg

Vergelijkbare machines