• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Snorkel SL30SL Speed Level 4x4 Scissor Work Lift 1114cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSnorkel
ModelSL30SL
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Betreed de volgende dimensie van efficiëntie met de Snorkel SL30SL Diesel 4x4 werkhoogwerker. Deze indrukwekkende machine brengt je naar nieuwe hoogten met een werkhoogte van maar liefst 1114 cm en een platformhoogte van 914 cm, perfect voor alle veeleisende werkomgevingen.

De SL30SL onderscheidt zich met zijn unieke Auto SPEED-LEVEL functie. Wanneer je op ongelijk terrein werkt, zal deze slimme machine automatisch nivelleren, waarbij hij 13 graden aan beide zijkanten en 9 graden voor- en achterover kan corrigeren. Deze functie zorgt er niet alleen voor dat je veilig blijft, maar ook dat je productiviteit naar een hoger niveau wordt getild.

De machine is uitgerust met een 4x4 all wheel drive met hydraulische motoren, voor maximale controle en tractie op elk terrein. Het platform heeft royale afmetingen van 423 cm x 172 cm en biedt genoeg ruimte om je gereedschap en materialen mee naar boven te nemen.

Met een hefcapaciteit van 590 kg en een leeggewicht van 3400 kg is de SL30SL een krachtig stuk gereedschap in je arsenaal. De machine wordt aangedreven door een watergekoelde 3-cilinder Kubota dieselmotor, wat betrouwbaarheid en lange levensduur garandeert.

Veiligheid staat altijd voorop bij Snorkel, en deze machine is geen uitzondering. De SL30SL is CE gecertificeerd en de productie vond plaats in 2018. De machine heeft serienummer 180500126 en is klaar om verzonden te worden. Zijn afmetingen voor transport zijn 430cm lengte, 213cm breedte en 260cm hoogte.

De machine is beschikbaar op weekdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn we gesloten. We willen benadrukken dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn.

Ontdek de meer gedetailleerde foto's en een productfilm van de Snorkel SL30SL Diesel 4x4 werkhoogwerker op onze website. Let op: de weergegeven prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3400 kg

Vergelijkbare machines