• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 160ATJ Articulated 4x4 Diesel Boom Work Lift 1625cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

4.117 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model160ATJ
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren4.117 uur

Omschrijving

Met de Manitou 160ATJ kun je letterlijk en figuurlijk hoogtes bereiken. Deze 4x4 hoogwerker van bouwjaar 2011 biedt een werkhoogte van maar liefst 1625 cm en daardoor uitzonderlijke toegang tot lastige plekken.

Deze diesel hoogwerker heeft een knikarm en inclusief JIB. Dit maakt het mogelijk om over obstakels heen te werken en zorgt voor veelzijdige positioneringsmogelijkheden. De horizontale reikwijdte van deze robuuste machine is 910 cm en de maximale capaciteit in de mand bedraagt 230 kg.

Deze krachtpatser is uitgerust met een betrouwbare Perkins dieselmotor die urenlang presteert zonder in te leveren op kracht. Met een standtijd van 4117 uren heeft deze Manitou 160ATJ al bewezen dat hij betrouwbaar is en klaar voor vele toekomstige projecten.

De algehele lengte in transportmodus bedraagt ​​502 cm, breedte 230 cm en hoogte 237 cm. Dit maakt het verplaatsen en vervoeren van de machine eenvoudig. Mede door de 4x4 vierwielaandrijving kan deze accomplished machine zelfs op moeilijk terrein worden ingezet.

Wees er zeker van dat je werkt met kwaliteitsapparatuur - deze machine is CE-gecertificeerd en biedt dus de veilige en betrouwbare werkomstandigheden die je nodig hebt voor jouw projecten.

Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze Manitou 160ATJ. Maak jouw werkzaamheden efficienter en veiliger met deze kwalitatieve hoogwerker.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7450 kg

Vergelijkbare machines