• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG Toucan 12E Plus Electric Vertical Mast Work Lift 1265cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

588 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelToucan 12E Plus
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren588 uur

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en het vermogen van de JLG Toucan 12E Plus+ Electric Vertical Mast Work Lift met JIB. Deze machine uit 2015 heeft een indrukwekkende werkhoogte van 1265 cm en een horizontaal bereik van maar liefst 605 cm.

De masthoogwerker is uitgerust met een handige JIB waarmee je gemakkelijk tot 712 cm over obstakels heen reikt. Met een hefvermogen van 200 kg hoef je je geen zorgen te maken over het gewicht van je apparatuur.

Het compacte ontwerp, met een breedte van slechts 120 cm en lengte van 365 cm, stelt je in staat om in nauwe ruimtes te manoeuvreren. Maar ondanks zijn compacte voorkomen heeft deze machine een flink gewicht van 4900 kg.

Aangedreven door een elektrische motor en voorzien van een 48V accupakket, is deze hoogwerker geschikt voor een breed scala aan projecten. Daarbij bevat hij een geïntegreerde acculader om je machine eenvoudig en snel op te laden.

Met slechts 588 bedrijfsuren op de teller heeft deze gebruiksintensieve machine nog een lange levensduur voor de boeg. Omdat hij CE-gecertificeerd is, weet je zeker dat hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo onze website. Houd er rekening mee dat gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Hou er rekening mee dat in het weekend gesloten zijn.

Ontdek zelf de kracht en duurzaamheid van de JLG Toucan 12E Plus+ Electric Vertical Mast Work Lift en ervaar hoe deze machine een grote bijdrage aan jouw projecten kan leveren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4900 kg

Vergelijkbare machines