• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 10RS Electric Scissor Work Lift 1175cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

216 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model10RS
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren216 uur

Omschrijving

Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid met deze JLG 10RS elektrisch aangedreven schaarhoogwerker uit 2018. Deze machine, met slechts 216 draaiuren op de teller, zorgt ervoor dat je moeiteloos op hoogtes tot 11,75 meter kunt werken dankzij de stevige, uitschuifbare platformconstructie.

De stevige platformbasis meet een royale 216x107cm, wat voldoende ruimte biedt voor jou en je gereedschap. Bovendien kan het platform aan de lengtezijde met 88cm worden uitgebreid, wat leidt tot nog meer flexibiliteit tijdens je werkzaamheden. Het platform kan een gewicht dragen van maximaal 320kg, dus je kunt zelfs zware apparatuur meenemen tijdens het uitvoeren van je werk.

Deze JLG 10RS is compact van ontwerp met een totale lengte van 241cm en breedte van 122cm, waardoor het navigeren door krappe ruimtes geen probleem is. Bovendien beschikt de hoogwerker over non-marking banden die geen strepen achterlaten, perfect voor werkzaamheden in nette, afgewerkte ruimtes.

De machine wordt aangedreven door een elektrische motor die gevoed wordt door vier 6V batterijen. De ingebouwde oplader kan gemakkelijk op een standaard stopcontact worden aangesloten, wat het opladen eenvoudig en handig maakt.

Het onderstel van de JLG 10RS is stevig en betrouwbaar, met een leeg gewicht van ongeveer 2772kg. De hoogwerker heeft, met de rails omhoog, een totale hoogte van 250 cm en met de rails omlaag een hoogte van 197 cm.

Dit model is voorzien van een CE-certificering, wat betekent dat het voldoet aan de belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu volgens de Europese richtlijnen. Check onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze hoogwerker. Let op, alle specificaties zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2772 kg

Vergelijkbare machines