• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie Z-30/20N RJ Articulated Electric Boom Work Lift 1110cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

250 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelZ-30/20N RJ
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren250 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en compacte hoogwerker voor al je klussen op hoogte? Kijk dan eens naar deze Genie Z30/20N RJ. Dit model is uitgebracht in 2014 en toont slechts 250 uur op de meter, wat duidt op een machine die nog vele werkuren in het verschiet heeft.

Dankzij de roterende jib is de Genie Z30/20N RJ enorm wendbaar en kan je met gemak op moeilijk bereikbare plekken komen. Met een werkhoogte van 1110 cm en een reikwijdte van 630 cm is er vrijwel geen klus te hoog of te ver voor deze machine.

Deze Genie hoogwerker kent een platformhoogte van 910cm en een capaciteit van 227 kg in de bak. Dat betekent dat je met voldoende materiaal naar boven kan, wat de efficiëntie van je werkzaamheden ten goede komt.

Het leeggewicht van de machine is ongeveer 6599 kg en is voorzien van non-marking banden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele sporen op de vloer tijdens het verplaatsen van de hoogwerker.

Het feit dat de machine elektrisch is, betekent minder uitstoot en minder onderhoud. Bovendien komt de Genie Z30/20N RJ met een geïntegreerde acculader. Mocht je interesse hebben, dan kunnen wij deze machine leveren met een nieuwe set van 8 batterijen, voor een meerprijs.

De afmetingen van de machine in transportstand zijn 350 cm lengte x 119 cm breedte x 208 cm hoogte, waardoor hij eenvoudig te vervoeren is.

Genie staat bekend om zijn betrouwbare en robuuste machines, waarbij de Z30/20N RJ zeker niet onderdoet. Hij is CE-gecertificeerd en alle specificaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele fouten. Meer gedetailleerde afbeeldingen en productvideo's zijn beschikbaar op onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6599 kg